085-0604319

Vogeloverlast

Last van vogeloverlast en benieuwd wat u daaraan kunt doen? Laat vogelwering plaatsen, zodat de vogels een andere plaats zoeken. Wij voorkomen overlast op het dak, zonder dieronvriendelijke manieren van bestrijding. Wij helpen te voorkomen dat u last heeft van vogeloverlast in de dakgoot. van Beijnen is allround en ervaren! Met name kraaien, duiven en meeuwen leiden in Nederland tot veel overlast. Hun aanwezigheid is soms al voldoende, maar in de meeste gevallen gaat het om uitwerpselen, ziektekiemen en het aantrekken van ander ongedierte. Wij helpen u graag met een duurzame oplossing!

Vogelwering op het dak

Heeft u last van geluidsoverlast door de vogels of zitten de nesten de waterafvoer van het dak in de weg? Verstoppingen kunnen leiden tot grote problemen, waardoor het belangrijk is om daar tijdig iets aan te doen. Ook de schoorsteen en ventilatiekanalen kunnen problemen vertonen!

Wij helpen u met vogelpinnen, roofguards, solarguards & schoorsteenkappen. Belt u ons vrijblijvend voor meer informatie in uw regio om uw vogeloverlast in de kiem te smoren!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat