085-0604319

Stormschade

Stormschade aan uw dak opgelopen? Neem contact met ons op als er lekkage is ontstaan. Wij bieden een 24/7 spoedservice en komen meteen bij u langs. Een goed dak gaat jarenlang mee, zelfs bij harde wind en hevige regenval. Bleek het dak helaas niet meer bestand tegen de heftige invloeden van het typisch Nederlandse weer? Ook in uw omgeving ontkomen we er helaas niet aan. Geen zorgen, onze specialisten komen naar u toe. We zorgen snel voor een (tijdelijke) oplossing of brengen een vrijblijvende offerte uit als er minder haast bij is. Belt u ons gewoon vrijblijvend als u vragen heeft!

Opsporen en oplossen

Last van stormschade, zonder dat er haast bij is? Neem contact met ons op, dan helpen onze specialisten u op te sporen wat er aan de hand is. We vinden de daadwerkelijke problemen en brengen in kaart wat er mogelijk nog meer kapot is gegaan. Op die manier laten we zien wat er vervangen moet worden of welke risico’s u loopt met de huidige conditie van het dak. Dat voorkomt lekkage door stormschade, die zich zelfs na een lange tijd kan openbaren. Stormschade aan het dak kan grote gevolgen hebben, waardoor het belangrijk is om daar tijdig door een specialist naar te laten kijken in uw regio! Wij voorkomen erger!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat