085-0604319

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteenrenovatie gezocht in uw regio? Laat de schoorsteen voegen of repareren door dakdekker van Beijnen met veel ervaring. De juiste behandeling voor dit belangrijke onderdeel van uw dak, dat alle invloeden van het weer moet weerstaan. Met name de voegen van de schoorsteen zijn essentieel voor een goede conditie van het dak. Het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en indien nodig tijdig te laten renoveren. Onze specialisten kunnen de schoorsteen voor u inspecteren en aangeven wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Wij zorgen voor eerlijk en vakkundig advies! Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Slechte voegen herstellen

Is er sprake van slechte voegen en wordt het tijd voor een schoorsteenrenovatie? Als u daar te lang mee wacht kan er lekkage ontstaan. Bovendien kunnen de bovenste hoekstenen los gaan zitten en zelfs naar beneden vallen. Dat kan grote gevolgen hebben, zoals een bovenplaat van de schoorsteen die scheurt als het gevolg van de weersomstandigheden. Zowel het dak als de schoorsteen krijgen veel te verduren, als het gevolg van sneeuw, zware regenval, felle zon en vorst. Zowel de bovenplaat als de voegen zijn van enorm belang voor een goede conditie van het dak. Het voorkom vocht in de schoorsteen, iets waardoor de scheuren snel groter kunnen worden. Wij helpen u graag met alle mogelijke schoorsteenrenovaties!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat