085-0604319

Nokvorst reparatie

Voorkom hoge kosten met een nokvorstreparatie. Sluit vervanging uit, door de nokvorst vast te zetten of vakkundig te laten repareren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met allerlei renovaties en reparaties van het dak en de diverse belangrijke onderdelen. In uw regio helpt dakdekkersbedrijf van Beijnen snel & goed! Vooral oudere huizen hebben last van scheurtjes in het cement onder de nokvorst. Die scheurtjes, kleine gaten en kieren kunnen makkelijk groter worden, door invloed van het weer. Met name vocht is een grote boosdoener. Een hevige regenbui, strenge vorst en sneeuw op het dak kunnen tot problemen leiden, waardoor hoge kosten kunnen ontstaan.

Voorkom hoge kosten

Heeft u last van mos tussen de nokvorst en het dak? Het is een belangrijke oorzaak van lekkage. Twijfelt u over de conditie van de nokvorst en bent u benieuwd of een nokvorstreparatie op dit moment belangrijk is? Wij kunnen de nokvorst vastzetten en een vakkundige inspectie uitvoeren. Belt u ons vrijblijvend als u een betrouwbare dakdekker zoekt. Van Beijen helpt u graag en altijd goed. De voordelen van onze nokvorstreparaties zijn stormvast, levensduurverlengend en waterafstotend! Wij helpen

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat