085-0604319

Dakrenovatie algemeen

Het dak boven uw hoofd is zeer belangrijk. Toch kunnen er momenten aanbreken waarop uw dak hier en daar (of helemaal) aan vervanging toe is. Dakrenovatie wordt dan een feit. Bespaar kosten, tijd en een hoop ongemak, en laat u voorlichten over praktische informatie over een dakrenovatie. Een dakrenovatie is nodig wanneer er een (groot) gedeelte van het dak beschadigd is. Wij helpen u in Utrecht!

Ook kan het noodzakelijk zijn als het dak zijn levensduur heeft bereikt (± 30 jaar), om het dak op gebreken te laten controleren om nog tijdig hierop te kunnen reageren. Zo kunt u met een (vroege) relatief kleine dakreparatie al geholpen zijn of op tijd tot renoveren overgaan. Om zo te voorkomen dat een geheel nieuw dak (inclusief constructie) aangelegd moet worden. Uw dak op uw huis moet stevig genoeg zijn om zijn eigen gewicht tweemaal te kunnen dragen. Dit is ook echt noodzakelijk daar zaken als regenval, sneeuwval, mos en/of algen extra gewicht met zich mee brengen!

Dakrenovatie uit laten voeren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te vernieuwen. Onze dakdekkers kunnen enkel losliggende oude dakpannen, panlatten en beschadigde nokvorsten vervangen. Daarnaast kunnen onze specialisten ook uw dak modern isoleren. De kosten die u dan maakt, verdient u na verloop van tijd weer terug. Omdat u bespaart op uw energiekosten. Onze dakdekkers kunnen ook een zogenoemde coating aanleggen op uw dak. Een coating beschermt tegen slechte weersomstandigheden.

Het wordt aangeraden om één keer per jaar uw dak te laten controleren. Wij hebben daarom een gratis dak inspectie voor al onze klanten. Onze dakdekkers controleren alle onderdelen van uw dak. Ze lopen eventuele zwakke en/of kritieke plekken na. Wij helpen u graag! van Beijnen helpt graag met alle dakproblemen in uw regio! Belt u ons gewoon even vrijblijvend op en we maken het goed voor u in orde!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat