085-0604319

Daklekkage opsporen?

Het is gebleken dat er vaak onduidelijkheid ontstaat over het opsporen van de lekkage. Hierin kunt u van ons verwachten dat we ook tijdens het opsporen een open communicatie met u houden. Op deze manier wordt niet alleen de lekkage gevonden, maar u ook correct geïnformeerd en geadviseerd over de huidige conditie van uw dak, welke stappen u kunt doorlopen en welke mogelijkheden er zijn.

Het opsporen van een daklekkage kan vrij ingewikkeld zijn. Vaak zijn de vochtplekken die er binnenshuis geconstateerd worden, niet gekoppeld aan de plaats van lekkage. In extremere gevallen kunnen de lekkages zelfs aan de andere kant van het huis vandaan komen. Het water loopt dan onder het dakbeschot en isolatie naar de andere kant van de woning. Wij helpen u bekwaam te kijken waar de problemen vandaan komen en kunnen indien gewenst binnen 24 uur bij u aanwezig zijn! Informeert u gewoon vrijblijvend naar onze mogelijkheden en ervaar onze service!

Daklekkage Repareren

Elk dak kan last hebben van een lekkage. Vaak is het lood van de schoorsteen bij een pannendak uitgedroogd en/of gescheurd en loopt er tussen de muur en het dak water naar binnen. In dit geval zal het lood vervangen moeten worden om de lekkage aan het dak te verhelpen. Bij een platdak is het veelal de naden die beginnen te lekken. De naden die over elkaar zijn gebrand kunnen openspringen en waarna er (regen)water langs de isolatie naar uw plafond zal lopen. Het vervelende hieraan is dat u dit pas zal merken (bij beide situaties) wanneer u gele kringen op uw plafond aantreft. Om die reden is het ook vaak dat het opsporen van de lekkage meer tijd in beslag neemt dan de reparatie zelf. Wij repareren graag uw dak in en leveren altijd garantie en een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding! van Beijnen helpt u graag!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat