085-0604319

Dakinspectie Aanvragen

Wij raden aan uw dak éénmaal per jaar te laten controleren. Onze dakdekkers lopen dan meteen alle onderdelen van uw dak na. Zij zullen hierbij het gehele dak controleren op zwakke en/of kritieke plekken. Tijdens de inspectie beschrijven we de huidige staat van het dak en zullen dit u presenteren in de vorm van een rapport. Daar wij begrijpen dat niet ieder dak hetzelfde is, bespreken wij eerst met u hoe we de inspectie gaan uitvoeren en wat uw wensen zijn betreffende de inspectie. In het rapport zal ook de eventuele kosten beschreven staan van het te verwachten dakonderhoud. Hiermee komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Transparantie is een belangrijk begrip voor ons. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

 

Waarom inspecteren?

Het dak behoort tot één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw. Buiten dat het dak u veilig houdt en zorgt dat u beschut zit, beschermt het dak het gebouw, en ook u, tegen invloeden van buitenaf. Het is om die redenen ook erg van belang dat uw dak in optimale staat is en ook zo blijft. Wat de ervaring leert, is dat mensen veelal een dakdekker te laat inschakelen. Het kan namelijk een tijd duren voordat er zichtbare schade aan het dak zit. Zelfs algen en/of mos kan voor onverwachte schade zorgen. Het vocht dat zich hierin bevindt kan bijvoorbeeld tijdens de winter bevriezen en de staat van uw dakpannen negatief beïnvloeden. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u tijdig, al niet jaarlijks, uw dak laat inspecteren. Een groot voordeel van een jaarlijkse dakinspectie is dat grote problemen op de lange termijn voorkomen worden. De levensduur van uw dak wordt hiermee verlengd! Van Beijnen Dak helpt u graag!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat