085-0604319

Dakgoot

De dakgoot laten repareren, schoonmaken of laten controleren? Wij inspecteren de zinken dakgoot, herstellen zwakke plekken of geven u aan welke andere onderdelen van het dak uw aandacht vragen. Wij helpen u graag. Altijd betrouwbaar en goed! Zink is het meest traditionele en nog altijd populairste materiaal voor de dakgoot. Het materiaal kan zonder problemen tegen een stootje en zal het regen- en hemelwater perfect afvoeren. We monteren wekelijks nieuwe dakgoten van zink, waardoor we daar door de jaren heen enorm veel ervaring mee hebben opgedaan. Belt u ons vrijblijvend!

Zinken dakgoot

Benieuwd naar de voordelen van zink voor de dakgoot?

De zinken dakgoot is altijd de beste keuze voor uw dak. Als u al zink heeft zitten en dat wilt laten vervangen of als u daar op dit moment geen gebruik van maakt dan kunnen we het voor u eenvoudig vervangen. De voordelen van een zinken dakgoot zijn dat ze gebruikt kunnen worden worden voor zowel pannen- als platte daken, dat ze flexibel en plooibaar zijn, dat ze een extreem lange levensduur garanderen en 100% recyclebaar zijn! Wij helpen u hiermee dus altijd graag en in uw eigen regio bovendien!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat