085-0604319

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is de verreweg populairste keuze op platte daken. Het dakleer voor een plat dak biedt een uitstekende duurzaamheid en levensduur. Het biedt een uitstekende hechting, duurzame waterdichtheid en eenvoudige verwerking.

Een aantal belangrijke eigenschappen, al is het belangrijk om de bedekking voor het platte dak tijdig te vervangen. 

Tip: “benieuwd of uw bitumineuze dakbedekking aan vervanging toe is? Onze specialisten komen graag bij u langs, zodat u precies weet waar u aan toe bent.” van Beijnen Dakdekkers in Utrecht helpt u verder en dat tegen een eerlijk tarief. Belt u ons vrijblijvend wij helpen!

 

Zwart dakleer op plat dak

Het dakleer op een plat dak vernieuwen? Het heeft standaard een zwarte kleur. Toch is dit niet hetzelfde als ‘teer’ op het dak. Dat materiaal wordt verkregen uit hout of steenkool, terwijl dakleer een overblijfsel is van de verwerking van aardolie.

Bitumen is op die manier een stuk duurzamer dan teer en bovendien veilig te verwerken. Het is al jaren de gouden standaard voor platte daken. Een hoogwaardige keuze, al is het belangrijk om er regelmatig naar te laten kijken en het materiaal tijdig te laten vervangen. van Beijnen kent de ‘klappen van de zweep’ en helpt u in Utrecht en omgeving snel weer in uw normale situatie!

Over ons

Onderhoud uw dak, gevels, schoorsteen en rookkanalen optimaal met Dakwerken van Beijnen. We geven u graag het juiste advies. Bel, mail of app ons even voor een goede, snelle, betrouwbare en betaalbare service! Wij zijn zeer ervaren en daarnaast hanteren we een scherp tarief! Wij helpen u graag.

Werkgebied

Wij werken in uw regio! Met onze medewerkers dicht in de buurt realiseren we de eerste beparing reeds! Geen verlies aan reistijd en overbodige kosten voor brandstof die we dus ook niet op u hoeven te verhalen. We zijn een groot bedrijf met exceptionele expertise van alle daken! Belt u ons vrijblijvend even op.

WhatsApp chat